Velkommen!

Har du lyst til å spille med oss? Vi rekrutterer nye medlemmer fortløpende! Hvis du lurer på noe, send oss gjerne en mail: styret@nordbergstrykeorkester.no.

Her finner du vårt innmeldingsskjema.

Nordberg Strykeorkester er et hyggelig nabolagsorkester som ble stiftet i juni 2011. Vi vil gjerne ha med flere barn og unge.  Du trenger ikke kunne noter eller ha instrument for å starte hos oss. Vi stiller ingen krav utover at du har lyst til å spille.  
Vi leier ut instrumenter for en rimelig penge og vi har instrumenter i alle størrelser. Noter lærer du underveis. Noen starter allerede i 1. klasse på skolen, andre starter seinere.  Du får ukentlig time på din egen skole i eller etter AKS-tiden med en av våre dyktige musikklærere.


Vi underviser på fiolin, bratsj, cello og kontrabass på Tåsen, Kringsjå og Korsvoll skoler. Vi vil også høre fra deg dersom du går i barnehage og er blitt 4 år!

Elevene får i utgangspunktet undervisning enkeltvis.  For nybegynnere er undervisningen 20 minutter hver uke.  Dette kan økes etter hvert, etter avtale med foresatte.
Etter et halvt år med undervisning, kan du starte i ett av våre tre orkestre som øver hver mandag på Korsvoll skole. Du får være med på konserter og sosiale tilstelninger.  Hvert halvår reiser vi bort en helg sammen for å spille, bli bedre kjent og ha det moro.   Du bestemmer selv hvor ambisiøs du vil være.

Vi har tre orkestre for ulike nivåer.  Aspirantorkesteret (for de som har spilt et halvt år).  Barneorkesteret (for de som har spilt et par år) og Ungdomsorkesteret (for barn og unge fra og med 6. klasse).  Orkestrene ledes av profesjonelle musikere.  Repertoaret er morsomt, variert og overkommelig for alle.  Nivået tilpasses barna.