Nordberg Strykeorkesters nye vår 2022

Her er planene for Nordberg Strykeorkester neste halvår – vi håper at 2022 blir mer normalt, at vi får gjort fine ting og bygd gode, musikalske minner sammen! Merk at endringer kan komme.

10.januar – Første øving for alle orkestre på Korsvoll Skole

1. februar – Festkonsert i Nordberg kirke (nyrestaurert). Ungdomsorkesteret skal spille Telemann Bratsjkonsert 1. og 2. sats og Aspirantorkester deltar med eget repertoar. Her kan også utvalgte kammerorkestergrupper spille.

14. februar – NSO Årsmøte med musikalske innslag fra Barneorkester, muligens en kammermusikkgruppe eller to, f. eks. Haydn Scherzando kvartett.

28. februar – Laima Olsson kommer på besøk til oss på Korsvoll (hovedsaklig Ungdomsorkesteret, men også Barneorkesteret hvis det passer)

4.-6. mars – Barokkseminar på Gavelstad Gjestegård med Laima Olsson. Ungdomsorkester og Barneorkester er invitert. Ungdomsorkester spiller Telemann Bratsjkonsert, Bach 2. fiolinkonsert, Haydn Cellokonsert og Purcell King Arthur. Barneorkester er med på Symphonie og Hornpipe (1. fiolin og 2. fiolin) fra Purcell King Arthur. De vil også delta med Les Allemands Ancienne av Telemann og Greensleeves.

6.mars – Avslutningskonsert for Barokkseminaret

18. mars – Oslo Kulturskole konsert i Oslo Konserthus. Enkeltelever fra Ungdomsorkester (delt på Ungdomsorkester og Showorkester), hele Barneorkester (Gateorkester) og noen fra Aspirantorkesteret (Gateorkester) er med. OBS: Ungdomsorkesteret skal ikke øve dette repertoaret på mandager siden de er delt i flere orkestre på Konserthus-konserten.

4 april – Påskeavslutning

22. Mai – UNOF Vårkonsert med Barne- og Aspirantorkester

13 Juni – Sommeravslutning – feiring av 10 års jubileum !

Mai/juni – Hele NSO: Muligheten for sommerkonsertene på Myraløkka

Juni – Barneorkester og Aspirantorkester: Muligheten for deltagelsen på Miniøya