Har du lyst til å spille med oss? Vi rekrutterer nye medlemmer fortløpende! Trykk her for innmeldingsskjema.

Nordberg Strykeorkester er et hyggelig nabolagsorkester, som gjerne vil ha med flere barn og unge.  Du trenger ikke kunne noter eller ha instrument for å starte hos oss. Vi stiller ingen krav utover at du har lyst til å spille. Noen begynner å spille i 1. klasse, andre starter seinere.  

Hos oss kan du leie et instrument for en rimelig penge. Vi har instrumenter i alle størrelser. Noter lærer du underveis. Du får ukentlig time på din egen skole i eller etter AKS-tiden med en av våre dyktige musikklærere. Vi underviser på fiolin, bratsj, cello og kontrabass på Tåsen, Kringsjå og Korsvoll skole. Vi vil også høre fra deg dersom du går i barnehage og er blitt 4 år!

Elevene får i utgangspunktet undervisning enkeltvis. For nybegynnere er undervisningstimen 20 minutter hver uke.  Dette kan økes etter hvert, etter avtale med foreldrene.
Etter et halvt år med undervisning, kan du starte i ett av våre tre orkestre som øver hver mandag på Korsvoll skole. Du får være med på konserter og sosiale tilstelninger.  Hvert halvår reiser vi bort en helg sammen for å spille, bli bedre kjent og ha det moro.  

Vi har tre orkestre for ulike nivåer.  Aspirantorkesteret (for de som har spilt et halvt år).  Barneorkesteret (for de som har spilt mer enn 2 år) og Ungdomsorkesteret (for barn og unge fra og med 6. klasse).  Orkestrene ledes av profesjonelle musikere.  Repertoaret er morsomt, variert og overkommelig for alle.  Nivået tilpasses barna.